lililililililinnnnnnn
llllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dddddddddddddddd
aaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
com arrrrrrrrrrrr
llllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ddddddddddd
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr