sacisacisacisaci
sacisacisacisacisacisacisacisacisacisacisacisaci
saci-pererêsaci-pererêsaci-pererêsaci-pere
matimpererêmatimpererêmatimpererêma
saci-cererêsaci-cererêsaci-cererê
saci-saçurásaci-saçurásaci-saç
saci-trique saci-triquesacitr
nomesmoredemoinhosaci
rodarodasacirodanãop
aranãonãoparasaci
aquioualisacinãop
araderodarnom
odiaounoite
nomesmo
ffiiiiiuuu
ffiiuu
fiu
fi
u