frionocoraçãodemoscou
mmmmmmmmmmmmmmm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sssssssssssssssssssssssss
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oooooooooooooooooooo
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
uuuuuuuuuuuuuuuuuu
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ooooooooooooooooooooooo
ssssssssssssssssssssssssssss
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ggggggggggggggggggggggggg
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ccccccccccccccccccccccccccc
oooooooooooooooooooooooo
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ggggggggggggggggggg
eeeeeeeeeeeeeee
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
eeeeeeeeeeeeeeeee
mmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oooooooooooooooooooooooooooooooooo
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee