ttttrrrrreeeemmmmeeennnnddddoooo
tttttttt
rrrrrrrr eeeeeee
mmmmmm
eeeeeeeee nnnnnnnnnnn
dddddddddd
ooooooooooooooooo
dddddddddddddddd
eeeeee fffffffffffffff
rrrrrrrr
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ooooooooooooo
aaaaaaaaaaaaa lllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
mmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaa
ggggggggggg rrrrrrrrrrrr
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ttttttttttttttt aaaaaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaa
ccccccccccc aaaaaaaaaaaa
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaa
dddddddddd oooooooooooooooooo
ssssssssssssssss lllllllllllllllllllllllllllllllllll
oooooooooooooooooooo