__________________
frrr iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ooooooooooooooooo
ccccccccc aaaaaaaaaaa
llllllllllllllllllllllllll
nnnnnnnnnnn
dddddddddddddd ooooooooooo
aaaaaaaaaaa
bbbbbbbb ooooooooooooooo
cccccccccccc aaaaaaaaaaaaaaa
dddddddddddd ooooooooooo
ccccccccccc aaaaaaaaaaaaaa
lllllllllllllllllllllllllllllllllll
ooooooooooooo rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr