___a____e_____d_______e
_______a____________________e
_s___________s_____________________ê
__________________n____________________c
______i____________________a____________________d
a____________e_____________________s
________s_____________ê_________________n
________________c_____________i_________________a
____é______________o_________________e
_______s_____s_____________e__________________n
________________c_______________i_________________a
___l__________________p_______________a
________r__________________a
____________á_________________e
_s________________s
______ê_______________n_____________c_________i
___________a_______________d________________________a
__e___________s________s_________ê_______n____c______i___a