vvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
VVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAA
NNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOO
RRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIXXXXXXXXXXXXXXXXX
DDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAA
PPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOOO
NNNNNNNNNNNNNNTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
FFFFFFFFFFFFFFRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAA
TTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA