ttttooorrrnnaaddooo
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
oooooooooooooooooooooooooooooooo
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ddddddddddddddddddddddddddddddddd
ooooooooooooooooooooooooooooooooo
nnnnnnnnnnããããooooooooooooooooooo
ppppppaaaaaaaarrrrrrrrrrrreeeeeeeeeee
aaaaaapppppppppppppeeeeennnaaassss
mmmmmoooooooorrrrrrrraaaaaaaaaaaa
dddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeee
rrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrr