nnnnnnnmmmmmmmmmm
NNNNNNNNNNAAAAAAA
TTTTTTTTTTTTTTTTT
AAAAAAAAAAAAAAAAA
LLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIII
DDDDDDDDDDDDDDDD
AAAAAAADDDDDDEEEEEEEEEEEE
DDDDDDDDAAAAADDDDDDDDEEEEEEE
IIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDAAAAAAADDDDDDDDDEEEEEEEEEE
MMMMMMMMMMOOOOORRRRRTTTTTAAAAALLLLLIIIIDDDDAAADDDEEEE
DDDDDDOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII