vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
VVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVV
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DDDDDDDDDDDDDDD
AAAAAAAAAAAAAAAA
.................................
GGGGGGGGGGGGGGGG
RRRRRRRRRRRRRRRR
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
TTTTTTTTTTTTTTTT
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
......................................................................