............................................
nnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaaaaa
tttttttttttttttttt
ooooooooooooooooo
mmmmmmmmmmmmmm
oooooooooooooo
ddddddddddddd
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ddddddddddddd
ooooooooooooooooooo
fffffffffffffffffffff
eeeeeeeeeeeee
rrrrrrrrrrrrrr
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dddddddddddddddddd
oooooooooooooo