3
ooo
sss
333
333
rrrr
eee
iii
sss
eeee
ssss
tttt
ãããã
oooo rrrrrrrrrr
iiiiiiiiiiiiiii
nnnnnn
dddddd
oooooo dddddddd
aaaaaaaa
sssssssss
ffffffffffffffff
oooooooooo
llllllllllllllllllllllllll
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaa
sssssssssssssssssss