ba
bbbbbaaaaaaaa
tttttttttttteeeeeee
uuuuuuuuuuuuuuu
aaaaaaaaaaaaaaaa
cccccccccccccaaaaaaaa
rrrrrrrraaaaaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaa
rrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeee
ddddddddddeeeeeeeee
bbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeee
bbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaa
ddddddddddddooooooooooooo
bbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa