PRESSA
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAA
NNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
NNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSCCCCCCCCCCCCCCCCC
NNNNNNNNNAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSCCCCCCCCEEEEEEEEEEEEEEEEE
NNNNNNNAAAAAAAAASSSSSSCCCCCCCEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUU
NNNNAAAAAAASSSSSSSSCCCCCCCCEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUU