furacão
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ffffffffffffffffffffffffffffúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
ffffffffffffffffffúúúúúúúúúúúrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fffffffffffffffúúúúúúúrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ffffffffffffffúúúúúúúúrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fffffffúúúúúúrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa
ffffffffúúúúúúrrrrrrrrrraaaaaaaa
ffffffúúúúrrrrrrraaaaaa
ffffúúúúrrrraaaa
fffúúrraa
ffúraa
fúria
ria
a