..........................
FFF
FFF
FFF
FFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFRRRREEEEEEEDDDDDDDDDD
FFFFFFFFFFFFFFFFFRRRREEEEEEEDDDDDDDDDD
RRR
RRR
RRR
RRR
RRR
RRR
RRR
RRR
RRR
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM???????
TTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEENNNNNNNNTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEE