SAGRADA SEXUALIDADE
e
d
a
d l m
i e e e l a
l m v g a d
a i á l a u a
u l d i v s r
x b u t l n g
e u a u e e a
S S S S S S S
S E E E E E E E
S E X X X X X X X
S E X O O O O O O O X E S
X X X X X X X E S
E E E E E E E S
S S S S S S S
e a i a a e e
r g l l t r n S e r p e n t e
p r v i i e c e Y
e a a e s s i x a Y
n d n f e K u n d a l i n i
t a t a n a g n...
e e z t l
e e i
n S a g r a d a
d a
o d
e