TARTARUGA《Dupla Face》
Viiiiveeem looooongaaaaameeeeenteeeee
Tem rugas, as tartarugas
An.....dam len......ta.......men.......te...............
An.....dam len.....ta........men.......te.............
As tartarugas tem rugas?
Viiiiveeem looooongaaaaameeeeenteeeee