Udruga „Tri rijeke‟ HPOI Haiku Association “Three Rivers” Ivanić-Grad, Croatia

Sinopse
Đurđa Vukelić-Rožić (Ed.), 2016, 'Kabocha', Ivanic-Grad, Croatia, Association 'Three Udruga „Tri rijeke‟ HPOI, Ivanić-Grad Association “Three Rivers”, Ivanić-Grad, Croatia Rivers' Cover ©2016 and three illustrations: by Van Zimerman - ISBN 978-953-56564-1-8 SELECTED HAIKU FROM IVANIC-GRAD PUMPKIN FESTIVAL E-book: in Croatian, English and Kajkavian dialect **** Đurđa Vukelić-Rožić (Ed.), 2016, 'Kabocha', Ivanic-Grad, Croácia, Associação 'Três Udruga „Tri rijeke‟ HPOI, Ivanić-Grad Associação "Três Rios", Ivanić-Grad, Croácia Capa do livro © 2016 e três ilustrações: Van Zimerman - ISBN 978-953-56564-1-8 HAIKU SELECIONADO DO FESTIVAL DE ABÓBORA IVANIC-GRAD Participam 34 páises, tradução - em Croata, Inglês e o dialeto kajkaviano. Tema: Cabaças - Abóbora E-Book (Grátis)
Autor:
Vanice Zimerman IWA, Đurđa Vukelić-Rožić (Ed.), 2016, 'Kabocha', Ivanic-Grad, Croatia e Association 'Three
Formato:
pdf
Tamanho:
2 MB
Ano:
2016
Enviado por:
Vanice Zimerman IWA
Enviado em:
03/06/2019
Reeditado em:
03/06/2019
Classificação:
seguro