EM TEU COLO

EM TEU COLO

A noite enluarada nos recomenda,

Exercitarmos o amor, e só contigo,

Consigo me imaginar tendo abrigo,

No teu belo colo como se oferenda...

Abrace-me agora conforme sonhei,

Escutes as juras, que a tempo as fiz,

Inspirado no sonho, de sermos feliz,

Tal pedi ao santo na prece que orei...

O Sol está vindo e será testemunha,

Do grande milagre que amar realiza,

Tornando serena a perfumada brisa.

Energias irradiadas no ar compunha,

Aquela sinfonia que o bem organiza,

E finalmente o céu, teu amor batiza...

Réplica ao texto:

ABRAÇA-ME

De: LLuamor