are you alive?

eat your ego

hide from pride

lies are everywhere

don't breath until you can speak

freedom has a price

madness is a gift.

Yago Brasil
Enviado por Yago Brasil em 08/01/2015
Código do texto: T5095043
Classificação de conteúdo: seguro