SWEET ANJEL - ANJO DOCE

My mother has not gotten back home for years
// Mamãe não volta para casa há anos.

I've been wearing her old yellow dress

// Eu tenho usado o seu vestido velho amarelo
It makes me feel better, I miss her so much
// Isso faz eu me sentir melhor, eu sinto tanta falta dela.
Sometimes I can see her in my sweet dreams
// Às vezes eu a vejo  em meus doces sonhos
Her arms are open wide - Daughter I am here
// Seus braços estão bem abertos - Filha eu estou aqui
Sorry, but now I’ve gotta go to bed
// Desculpe, mas agora eu tenho que ir para a cama
A sweet angel has been waiting for me
// Um doce anjo está esperando por mim
I wish you the sweetest dream. Good Night.
// Desejo-lhe o sonho mais doce. Boa noite.