How longer should I wait?

How many more years should I wait?

Eternity is too far away

Love is urgent and I easily eat the bait

I badly want it, come what may

It urges to come my side

Takes my heart, lets me down

Loneliness I can't abide

I want it NOW!

Tomorrow may never appear

Yesterday for good has gone

Today is the day because I am here

Never more do I want to be alone!

Paulo Eduardo Cardoso Pereira
Enviado por Paulo Eduardo Cardoso Pereira em 07/01/2007
Reeditado em 27/06/2010
Código do texto: T339021
Classificação de conteúdo: seguro