GAME OVER OR ON?

The game may be over or on

It doesn’t matter who won

As long as we make it on again

And just re-start it now and then

 

But if you’re a strong player

And never give up on us

You don’t need to be a soothsayer

To discover we don’t need to make a fuss

 

cb5a1fd1969f85ddf36dae31cf11076f.jpg

Paulo Eduardo Cardoso Pereira
Enviado por Paulo Eduardo Cardoso Pereira em 26/11/2022
Reeditado em 18/03/2024
Código do texto: T7658095
Classificação de conteúdo: seguro