Imperativos

Permita- se

Arrisque-se

Dedique-se

Aplique-se

Entregue-se

Insista-se

Teime-se

Inponha-se

Transforme-se

Renove-se

Inove-se

Mergulhe-se

Inunde-se

Transborde-se

Afogue-se

Renasça-se

Torne-se

Ressurga-se

Prevaleça-se

Domine-se