Do avesso

Víceras do avesso

Irreconhecível

Essência exposta

Entranhas como

Identidade

Como expressão

Órgãos secos

Expostos

Ao hálito

Ao asco

Órgãos nus

Escarnecidos

Despojos

Da fertilidade

Passada