O beijo (de Sara Teasdale)
The Kiss
I HOPED that he would love me,
And he has kissed my mouth,
But I am like a stricken bird
That cannot reach the south.
For though I know he loves me,
To-night my heart is sad;
His kiss was not so wonderful
As all the dreams I had.
--------------------------------------------------
O beijo
Esperei que me amasse,
E ele minha boca beijou,
Mas sou como um pássaro ferido
Que para o sul não voou.
Pois embora eu saiba que ele me ame,
Esta noite meu coração está abatido;
Seu beijo não era tão maravilhoso
Como em todos os sonhos que eu havia tido.