MARo(r)lando
MARO(R)LAndo
mar O(R)LAndo
mar o(r)LANDo
mar (o)rlANDO
mar (O)RLANDO

Ando
Fazendo
MARola
marOLA
onda
rock 'n' roll
que roda
e rola
na orla
do mar

ORLANDO ROLANDO

Ando
Marolando
Orlando
O Mar
Rolando

Ando
A pérolas
Perorando

Perambulando
A pé
Perolando

Ando que ando !


---Às Amigas;  À eSTrELA; 1778; 23/04/09