Sentidos 

Vejo cheiros
Enxergo odores
Alguns inteiros
Outros fatores 

Ouço peles
Escuto cores
Nenhuma reles
Todas sabores 

Provo luzes
Experimento flores
Algumas matizes
Outras decolores

Cheiro sons
Inalo dores
Variados tons 
Diversos vetores

Toco dias
Encosto em rumores
Sinto melodias
Sentidos e humores