Masks

Use your masks.

Today is carnival.

Use your fantasy.

With the clean face

is betther than to lie.

all time we use masks.

Nobody live without them.

do you to live?

I think no.

I change my name

if anybody to live without masks.

If is carnival,

Nobody need to buy masks.

Máscaras

Use suas máscaras.

Hoje é carnaval.

Use sua fantasia.

Com a face limpa

É melhor do que mentir.

O tempo todo usamos máscaras.

Ninguém vive sem elas.

Você vive?

Eu acho que não.

Mudo meu nome

Se alguém viver sem máscaras.

Se é carnaval,

Ninguém precisa comprar máscaras.

Anderson Heiz
Enviado por Anderson Heiz em 25/02/2017
Código do texto: T5923722
Classificação de conteúdo: seguro