Seems

Are you fail?

I too.

Are you feel angry?

I too.

Are you dream?

I too.

Are you winner?

I too.

Are you feel pain?

I too.

Are you hope in God?

I too.

Are you like your job?

I too.

Are you feel afraid?

I too.

Skin black or Skin white,

We are same.

What is the blood´s color?

Red.

Have we differences?

Of course.

Then what?

Anderson Heiz
Enviado por Anderson Heiz em 08/06/2017
Código do texto: T6022134
Classificação de conteúdo: seguro