VOCÊ EM MINHA VIDA

Nos Relâmpagos
Tempestade de Paixão 
Ai! Meu Coração 








Crédito de Imagem:
Webpage-  flickr.com
Picture Owner - Sam P.
Details -  This shot was taken,
 just as I arrived to a location in Smyrna, TN. 
It was a fun storm to watch!!