SHORT STORY OF THE VAQUINHA VITORIA
Português
Era uma vez,
Uma vaquinha
Chamada VITORIA
Morreu a vaquinha,
Acabou a estória.
English
Once Upon a time,
A little cow
Call VICTORY
The little cow died,
The story is over.
Deutsch
Es war einmal,
Ein Kleine Kuh Rufen Sie VICTORY an
Das Kleine Kuh starb,
Die Geschichte ist vorbei.