Janeiro
É praça:
Colorida
Iluminada
Sonorizada
Artesanal
É vida:
Incerta
Cheirosa
Atrasada
Contente
É Angra:
Chuvosa
Fechada
(In) tranquila
Fulgáz?!
Yah Vasconcellos.
É praça:
Colorida
Iluminada
Sonorizada
Artesanal
É vida:
Incerta
Cheirosa
Atrasada
Contente
É Angra:
Chuvosa
Fechada
(In) tranquila
Fulgáz?!
Yah Vasconcellos.