Fidei et amoris

Amor est immortalis

Quia amor est christus

Christus factus est homo

Et mors victus

Laudabo amor

Amor qui inducit nos ad salutem laudáte

Amoris et fidei ad animae salutem

Ego sum in amore cum Christo

Amo te omnibus hominibus