Wrack nien!!!!!!!! Liebanp oowar!!!!

Wrack londsays, et bonus tot kapas ich liebanp often chwer oowar nastras uprimus landerstrongy moree tot cortusx...

apen denx viraisua in landis deutchs aften pardus...

okwe lissw in often crash Lür vitt lan et moree on chwer...

rasthr respick abiut sur ich noth dusäpeerrh on wrack...

pardus okranï et maraty writthen...

oncis wen thancx für mut itawen chen lupus forums tot...

sbelts fritz gun bussuy ojän liediech...

och lobpst chen tot wrack sonum farx angür densus...

... oolibah... oolah... aj aj aj est kentps trixtin maximus...

perl max ich ludenft wrack...

Somum!! Krenka est voust plaz on ruck open nien...

Wanderson Benedito Ribeiro
Enviado por Wanderson Benedito Ribeiro em 22/01/2011
Reeditado em 26/01/2011
Código do texto: T2744550
Classificação de conteúdo: seguro