VENTANIA

VENTANIA

Vai á nado

a procura do nada,

Silêncio atroz.

Mordaz..

Castelos de ventos

castelos

em quedas,

quedas

em armas!

Nos sonhos,

Um auto-exílio

Futuro e liberdade

Utopia entre as massas.

Mundo,

Homem

e

paz.