Knus og kys mig på munden

 

Min elskede! kom tæt på mig,
Vær ikke vred, jeg er bare din kærlighed,
Aldrig eller aldrig vil der være en anden i mit sted.

 

Hvis du tror, ​​at jeg ikke tænker på vores kærlighed
Du tager fejl. helt glemt
Kan du huske, hvad jeg sagde? Der vil ikke være andre.

Vær venlig! Luk gardinerne for dit syn.


Husk hvis. Jeg er den eneste kærlighed i dit liv
Og vores fagforening er virkelig i alt, hvad jeg eksisterer.

 

Kys mig! Mærk smagen af ​​mit kys på din mund
Kram mig tættere og fortæl mig, om du elsker mig?
Kys mig mere kærligt de sidste par minutter.

 

Gem dine tårer til en anden gang,
Ingen grund til at græde for dette forkerte øjeblik
Skal vi danse til denne livlige musik? Vi vil?

 

Meget godt! Slip dine fugle fra buret
Og kom til mig, smilende i denne glæde
Jeg elsker dig hver morgen i den brændende sol.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691508
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.