Når jeg tenker på deg
Lengselen jeg føler etter deg
Det er litt av hvert som er igjen
Det lager en bukse inni meg
Det er bedre å holde seg langt unna deg
I disse timene som jeg ikke kan forestille meg
Jeg tror ikke det er deg.
Se om du har noe på meg
I dette mitt liv er ditt liv
Hvis jeg ikke kom, kommer jeg til å gråte
Jeg tror ikke det er noe
Alt gikk over etter kjærtegnen din
Smertefulle minner uten at jeg fortjener det.
Så jeg sjekker veien min
Med underslag av hengivenhet og kjærlighet
Helt til du vil ha meg
Uten å legge igjen ord eller uttrykk
Kom inn i armene mine nå
Ikke tenk tull uten å elske meg.