ULTIMALIMPA.gif

VIAJO EM TEUS SONHOS...( I TRAVEL IN YOUR DREAMS)


Itravel my love,in your dreams,even now
gives motivation for this choice.
I travel  slowly ,so in dreams.
I choice see you ever in your dreams.
Because i love to be unique in your life.
I travel so long in your head,and you dont see me
But always,i know,  you think in me.
Because our love is great,
and you always thinks in our love
Come think's in to be for ever
forever to be  my eternal love
I see ,your dreams
I feeling you ever in you
In you heart
In your life
Forever and ever
With much ,very much love
Always i and  you .always...

 

Dely Thadeu Damaceno

barrinha_div_009.gif

Viajo, meu amor, em seus sonhos, mesmo agora
dá motivação para esta escolha.
Vou devagar, assim, em sonhos.
Eu escolha te ver sempre em seus sonhos.
Porque eu amo ser único em sua vida.
Eu viajo tanto tempo em sua cabeça, e você não me vê
Mas sempre, eu sei, você pensa em mim.
Porque o nosso amor é grande,
e você sempre pensa no nosso amor
Chegou a pensar em ser para sempre
para sempre ser o meu amor eterno
Eu vejo, seus sonhos
Você já me sentindo em você
Em seu coração
Em sua vida
Para todo o sempre
Com muito, muito amor
Sempre eu e você. Sempre..

Dely Thadeu Damaceno

barrinha_div_009.gif

Barry Manilow Even Now