SINCRONISMO

Se te encolhes, me encolho

Se te recolhes, recolho

Se te abres, te embrulho...

Se me prendes, te solto

Se me soltas, te prendo

Se desatinas, entendo.

Se me queres, te grito

Se me gritas, te imploro

Se te guardas, eu choro.

Se me abraças, te envolvo

Se me sorrís, devolvo

Se te fechas, me escondo.

Se me amas, te amo

Se me buscas, te encontro.

Me odeias? (risos) Nem tanto...

magnolia
Enviado por magnolia em 24/06/2010
Código do texto: T2338292