Pazes sonoras

Sonoras faces,

Sonoras duram,

Sonoras pazes,

Sonoras agouram,

Sonoras ermas,

Sonoras termas,

Sonoros alicerces,

Sonoras que fogem,

Sonoras alugam,

Sonoras compreendem,

Sonoras educam,

Sonoras olham,

Sonoras restolham,

Sonoras guias.

Sonoras que servem,

Sonoras que mostram,

Sonoras que o tudo,

Sonoras que o mudo,

Sonoras que, contudo,

Sonoras que iludam,

Sonoras soníferas,

Sonoras aquíferas,

Sonoras sentires,

Sonoros alardes,

Sonoras que tudo,

Sonoras que mostram,

Sonoras que notam.

Sonoras que fogem,

Sonoras que lutam,

Sonoras que mostram,

Sonoras que calmam,

Sonoras que alerdam,

Sonoras que norteiam,

Sonoras que tudo, mudam,

Sonoras silenciosas,

Sonoras quebrantem,

Sonoras que mostram,

Sonoras fazem,

Sonoras agudem.

Sonoras que calam,

Sonoras que firmam,

Sonoras que surfem,

Sonoras e iludem,

Sonoras de combate,

Sonoras de aclamar,

Sonoras de sonoras,

Sonoras de vozes,

Sonoras de pazes,

Sonoras o presente,

Sonoras lhe representem.

Sonoras que tudo,

Sonoras quaisquer,

Sonoras sementes,

Sonoras somente,

Sonoras que surgem,

Sonoras os abatem,

Sonoras corrigem,

Sonoras surgirem,

Sonoras demolirem,

Sonoras fremirem.

Sonoras ao maior,

Sonoras o rouxinol,

Sonoras quão,

Sonoro anzol,

Sonoras cadentes,

Sonoras que são,

Sonoras que se irmão,

Sonoras os ombros,

Sonoras se surgem.

Sonoras que choram,

Sonoras que chocam,

Sonoras que moldam,

Sonoras que urgem,

Sonoras que faz,

Sonoras que traz,

Sonoras eu paz,

Sonoras a amar.

Sonoras que mostram,

Sonoras que notam,

Sonoras que montam,

Sonoras que palavras,

Sonoras que cativas,

Sonoras as que sentem,

Sonoras que ermos.

Sonoras que tudo,

Sonoras que, contudo,

Sonoras que surgem,

Sonoras pagas,

Sonoras divagam,

Sonoras serenatas.

Sonoras que surgidos,

Sonoras que mentem,

Sonoras que salivares,

Sonoras que mostram,

Sonoras que cativam.

Sonoras que norteiam,

Sonoras que alegrastes,

Sonoros lugares,

Sonoras que estão.

Sonoras o amor,

Sonoras pelo ardor,

Sonoras e sementes.

Sonoras o diferente,

Sonoras o presente.

Sonoras são os teus corpos.

Gumer Navarro
Enviado por Gumer Navarro em 10/10/2019
Código do texto: T6766088
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2019. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.