๐จ ๐ด๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ฎ๐๐๐๐๐(๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐ฝ๐๐๐๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐) (Poema 256)
๐จ ๐ด๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ฎ๐๐๐๐๐(๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐ฝ๐๐๐๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐)
๐จ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐
๐น๐๐รข๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐รฃ๐, ๐๐๐ ๐๐๐
๐ป๐๐๐๐๐ ๐ ๐น๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐
๐บ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐
๐ฌ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐ช๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐รช๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐...
๐บ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐
๐ฐ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐
๐ญ๐๐๐๐ ๐ ๐ฏ๐๐๐รณ๐๐๐ ๐๐๐รก ๐๐๐๐๐
๐ฌ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐รก
ร ๐ป๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐รก ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐โ