Buy Me Some Sleep

Buy me some sleep

Weary eyes

Diggin' deep

All these sheeo

More like mice

That despise

Me, the creep

Since I seek

Them as prize

Prize...

Or a treat

That'd be nice

And suffice

What I greet

As a freak

Wish that cries

When it buys

Me some sleep

Buy me some sleep