SOU EU.
Sou lua
Sou estrela
Sou sol
Sou natureza...
Sou água
Sou fogo
Sou pássaro
Sou lobo...
Sou noite
Sou dia
Sou tempestade
Sou calmaria...
Sou bruxa
Sou fada
Sou mulher
Sou ousada...
Sou amiga
Sou amante
Sou ouro
Sou diamante...
Sou Mar
Sou rio
Sou calor
Sou frio...
Sou flor
Sou dor
Sou sonho
Sou amor..