Francamente
Falando francamente
Foste feliz ... fabuloso ...
Favorito ... filósofo ...
Fenomenal ... formoso.
Fingias fortaleza ...
Fazias feitiço ...
Fantasiavas fácil ...
Fanatismo fanático ...
Fracassando, fugiste ...
Ferindo-te furtivamente ...
Fatal fatalidade ...
Falando francamente.