VERSO ARRIADO

Me arranha no rosto

Me enreda na réstia

Me enrola na marra

Me amarra na manha

Me arrasta no raso

Me arrasa no resto

Me arranca no tranco

Me enrosca no tronco

Me enrasca na garra

Me arrisca na guerra

Me arruma na linha

Me arrola na rima

Me arria no verso