S O S

S de silencio,

E de esperar,

L de lembrancas,

E de especial,

N de negar,

A de amar,

S de sonhar,

A de Amar, novamente!

R de resposta,

T de ter,

O de olhar,

R de rever,

E de encantadora,

L de luz,

O de otima!