The Lie's World
I don’t know what I should think.
I don’t have anymore reasons,
All that I believe doesn’t exist.
My life loses the soul.
All my life I’ve been looking for.
All my life I couldn’t find.
Because, I’ve been searching for me.
I lose my mind in myself world,
The lie’s world.
But it’s my truth.
I believe that one day,
I’ll find my innocence.
Within the confusion of my soul.
Oh, I really believe.
All that I lived is broken.