muito + =
+++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
+++++++++++++ =================
==================================
==================++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++=============================================================++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++===================